Cookies og privatlivspolitik

Hos justmind.nu ønsker vi å gi deg en god personlig opplevelse. For å kunne gjøre dette benytter vi cookies for å gjemme relevant informasjon på din computer.

Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler med informasjon som en webside kan gjemme og lese igjen.

Hva bruker vi cookies til? Vi bruker bl.a cookies til følgende:

  • Huske din rabattkode og innkjøpskurv for deg
  • Samle statistik om hvordan websiden blir brukt m.m.

Våre samarbeidspartneres cookies:

justmind.nu har en rekke samarbeidspartnere. Annonsører og andre tjenester (bl.a Google, Bing, Facebook og Adroll) som setter inn cookies også kalt tredjepart cookies.

Formålet med de forskjellige cookies er å sikre levering av relevante annonser og gjøre det mulig og handle m.m.

Hvordan unngår jeg cookies eller kvitter meg med dem?

Det er flere måter å unngå cookies på. Les mer om dette her: http://minecookies.org/cookiehåndtering

Hvor lenge oppbevarer vi cookies?

Vi har forskjellige cookies etter hvilket formål og leverandør. Cookies som vi bruker hos deg, oppbevares i et skiftende antall måneder avhengig av formålet.

Hver gang du besøker vår hjemmeside kan en cookie oppdatere og forlenges. Alle våre cookies har en utløpsdato og vil automatisk bli stoppet.

Behandling av personopplysninger:

Som bruker av justmind.nu gir du oss lov til registrere og behandle personopplysninger om deg og dine aktiviteter på vår side. Denne informasjonen brukes til å gi deg relevante tilbud og anbefalinger. Den gir deg også muligheten til å gjennomføre kjøp og gjøre bestillinger. Opplysninger om deg blir ikke gitt videre til en tredjepart, med mindre du ber spesifikt om det eller at persondataloven unntagsvis tillateroverdragelse av generelle kundeopplysninger. Dette gjelder også myndighetskrav.

Enderinger i behandlingen av personopplysninger

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre nærværende rettningslinjer for behandling av personopplysninger. Eventuelle endringer vil fremgå på denne siden.