Persondatapolitikk

Info Products I/S er innstillet på til enhver tid å leve opp til Persondataforordningen GDPR (General Data Protection Regulation) og vil her informere deg om de data vi oppbevarer om deg, og hvordan vi bruker dem.

Persondataforordningen er opprettet for å beskytte deg, og sikre dine rettigheter til å bestemme hva dine personlige opplysninger blir brukt til, samt at disse oppbevares sikkert av de virksomheter du deler dine opplysninger med. Det skjer for å unngå misbruk, og for å gi større gjennomsiktighet i behandlingen av opplysningene dine.

På denne siden kan du lese om hvordan Info Products I/S lever opp til persondataforordningen.

 

Hva samler vi inn?

Info Products I/S lagrer dine personlige opplysninger slik at vi kan håndtere dine nettbaserte kjøp, tilby deg tjenester, forbedre vår hjemmeside og produkter, samt utføre vår markedsføring.

Vi samler inn data som ordre-id, e-post, navn, telefon, IP-adresse, postnummer, by og adresse, aktiviteter på vår hjemmeside og tilhørende systemer, ordrehistorikk, adgangskontroll, samt visse brukertilpasset innhold.

 

Hva bruker vi dataene til?

Dette bruker vi for å holde styr på hvem ordren, og varen som er kjøpt, tilhører. Vi bruker det dessuten til bokføring/regnskapslov, samt til å gi deg adgang til dine kjøp i fremtiden. Vi gjør det også for å sikre oss mot misbruk av systemene våre, og rettigheter. Vi bruker også opplysninger til generell markedsføring, nettbasert annonsering, samt epost-markedsføring. Dette er også nødvendig ifm. hvitvaskingsloven, samt som sikkerhet ved f.eks. misbruk av ditt betalingskort. Vi lagrer også dine betalingsopplysninger (ikke betalingskortopplysninger!), dato, faktura og evt. kreditnota. Dette gjør vi for å hjelpe deg ved en evt. reklamasjon, returrett og lignende. Vi lagrer også dine betalinger for å leve opp til den danske bokføringsloven, denne stiller krav om dokumentasjon i minimum 5 år. 

Vi selger ikke, eller på annen måte videregir personopplysninger til 3dje-part uten din tillatelse. Opplysninger kan videregis i tilfeller hvor dette er påkrevd av lovning, eller hvor det foreligger rettskjennelse.

 

Oppbevaring av Personlige opplysninger

Når du handler i vår nettbutikk er du beskyttet av SSL-kryptering, slik at ingen får adgang til dine data i f.eks. et betalingsskjema. Vi har SSL-sikret våre ordre- og bestillingsskjemaer, og betalingen sikres av SSL av våre betalingstjenester – f.eks. E-Pay/Bambora, MobilePay, Klarna, Ice-Pay, PayPal o.a.. 

Vi oppbevarer opplysningene dine i vår database, som også sikres løpende mot hacking og datatyveri. Dette skjer bl.a. ved løpende oppdatering av sikkerhet, bakenforliggende systemer, software og hardware.

 

Personlige opplysninger samles inn i samarbeid med:

  • E-Pay/Bambora/MobilePay (Betaling)

  • E-conomics 

  • Google (AdWords, Analytics) Markedsføring og statistikk

  • Facebook (Markedsføring)

  • Bing Ads (Markedsføring)

  • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)

  • Partner-Ads.com (Markedsføring)

  • Webgains (Markedsføring)

  • Apple (App - levering av kjøp)

Alle ovenstående data-behandlere lever opp til EU's krav om behandling av personlige opplysninger.

 

Bruk av cookies og sporing

En cookie er en liten computer-fil, som inneholder en mengde data, for at kunne identifisere din webbrowser. Når du besøker en av våre hjemmesider, forsøker vi å legge en cookie på enheten din, lese en cookie fra tidligere, og evt. oppdatere denne.

Vi bruker cookies på våre hjemmesider for å identifisere brukere som unike, men anonyme personer. Det gir opp muligheten til å registrere antall besøkende, lage statistikk om kjøp, adferd og trafikk på våre hjemmesider, og apper.

Det gjør vi for å kunne spore kunders trafikk på vår hjemmeside, tilby rabatkoder og for å kunne analysere på disse data. Vi bruker også cookies til markedsføring og for å forsøke å gi deg bedre og mer relevante annonser på andre internettsider. Den kan også bruker som grunnlag for avregning med affiliatepartnere, som sender deg til vår webshop. Cookies kan også anvendes til å lagre innstillinger, innlogging og preferanser på våre, og våre partneres, hjemmesider.

Du kan til enhver tid slette dine cookies for å unngå sporing og markedsføring målrettet deg/din enhet. Du kan velge spesifikt å slette cookies fra oss, andre eller å slette alle cookies på dine enheter.

 

Hvor lenge oppbevarer vi cookies?

Vi har forskjellige cookies, alt etter formål og leverandør. De cookies vi gir deg, oppbevares i et varierende antall måneder, avhengig av formålet.

Hver gang du besøker vår hjemmeside kan en cookie oppdateres og forlenges. Alle våre cookies har en utløpsdato, hvor den ikke lengere anvendes.

 

Dine rettigheter og valg

Under GDPR har du rett til:

  • Å ha adgang til data - Du har rett til å få adgang til de data vi lagrer om deg.
  • Å rette feil i de persondata vi lagrer om deg - Du må få rettet feil i de persondata vi har om deg.
  • Å få slettet dine data  - Du har rett til å få slettet dine data, vi lagrer. Dette gelder ikke nødvendige opplysninger for regnskapsdokumentasjon.
  • Å gi innsigelser mot behandling av dine persondata -Du har rett til å kontakte Datatilsynet hvis du mener, dine persondata behandles galt.
  • Å eksportere dine persondata - Du har rett til å få dine persondata utlevert eller overført til en annen dataansvarlig (hvis mulig).

Hvis du ønsker å gjøre bruk av noe av det ovenstående, kan du kontakte oss på support@mindly.dk. Vi krever identifikasjon for å behandle en slik forespørsel.

 

Dette kan du selv gjøre for å fjerne dine persondata, hvis du ønsker dette

Fjerne automatisk markedsføring

  • Slette cookies på computer, tablet og telefon
  • På Facebook kan du klikke på et lite kryss opp i høyre hjørne på en annonse, og her velge å ikke se annonser fra oss igjen (Dette gelder kun annonser på Facebook)
  • Du kan fjerne ditt liker fra våre Facebook-side.
  • Du kan avbestille nyhetsbrev fra oss - det er en lenke nederst på alle nyhetsbrev vi sender. Du kan også be oss om å fjerne deg listen.
  • Hvis du ikke vil spores av automatisk markedsføring kan du aktivere “privat browsing” eller “inkognito” på din browser. Se guide nedenfor.

Safari: https://support.apple.com/da-dk/guide/safari/ibrw1069/mac
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95464?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/privat-browsing-surf-paa-nettet-uden-at-gemme-informationer
Edge: https://support.microsoft.com/da-dk/help/4026200/windows-browse-inprivate-in-microsoft-edge

Se også våre Handelsbetingelser før kjøp.

 

Oppdatering av politikk

Vi oppdaterer denne politikk løpende. Du kan alltid finne en oppdatert versjon her på siden.

Sist oppdatert 17.04.18